Tips mot munsår


Har du, precis som jag, lätt för att få munsår? Då har jag ett bra tips till dig!

Jag får munsår under röda veckan, när jag är förkyld, om jag är mycket i solen eller om jag är stressad. Det har faktiskt blivit bättre (vågar knappt säga det för då bryter det väl ut igen), men jag brukar få det några ggr om året. För några år sen fick jag riktigt stora blåsor och sår, men nu är de som tur är lite mindre.

I slutet av förra året och början på detta, så fick jag 4 eller 5 blåsor efter varandra under ca 3 veckors tid. När en hade läkt så fick jag en ny direkt!

Precis innan vi åkte till Tobago så gick jag och min syster av en slump in på Life i gallerian här i Kristianstad, och jag blev så glad när jag såg Herstat på en av hyllorna! Det är det enda som funkat väldigt bra mot mina munsår. Vet du inte vad Herstat är så är det som vilken annan munsårssalva som helst, fast bättre om du frågar mig 😊

Jag använde det flitigt för några år sen och köpte det på apoteket, på nätet och på Life. Men helt plötsligt fanns det inte att köpa  nånstans längre! Så ni förstår kanske varför jag blev så glad när jag faktiskt såg det igen på Life!

Jag köpte en tub och hade med mig till Tobago. Det tog ca 2 dagar där innan hade jag fått en blåsa på läppen. Smörjer jag inte läpparna tillräckligt när jag är mycket i solen så får jag det direkt! Samma dag som jag fått blåsan tog jag på Herstat och dagen efter var blåsan borta 👌🏼

Herstat är bra på det viset att man även kan ta på det i förebyggande syfte, och det gör jag när jag känner att jag börjar bli förkyld eller när det är dags för röda veckan. Oftast får jag inte blåsor när jag använder det.

Om du har problem med munsår så tycker jag verkligen att du ska testa Herstat!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer