Tips mottages!

Roligare middag än så här blev det inte idag. Jag tycker inte det är kul att laga mat längre. Jag drar ut på att gå och göra nånting så länge jag bara kan för jag tycker det är så tråkigt. Jag kan gå hungrig i flera timmar utan att äta. Sen lagar jag det som är enklast och går snabbast.

När jag jobbade tyckte jag det var kul att laga mat. Det var avslappning för mig att komma hem och laga mat. Nu är jag kanske för avslappnad redan? 😂

Jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli kul igen. Nån som har något tips på hur jag ska göra? Jag älskar ju mat och vill äta goda grejer 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Men det ser gott ut...äter du alltid ensam? Kanske skaffa några vänner och laga mat tillsammans? Typ halv åtta hos mig..jag tycker det är skönt att äta ensam, men jag behöver ju inte göra det så ofta.. vi har matkasse också. Vet att det finns matlådor man kan få hem levererade typ lchf, iaf här i Stockholm..
nouw.com/ulvelotta
tessbjork
tessbjork,
Jag brukar tycka att det är gott, men det tyckte jag inte igår 😝 Ja jag äter alltid ensam, så får kanske börja laga mat med andra 😊 Tack för tips!
nouw.com/tessbjork
Mikaela,
Jag är likadan, har inte direkt någon inspiration till att laga mat alls 😋
orsin.blogg.se
annahss
annahss,
Tråkig mat?? Det ser verkligen riktigt gott ut ju!!
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Jag brukar tycka att det är gott, men inte igår 😝
nouw.com/tessbjork