Today is the day...!

Nu har jag väntat länge nog! Idag är det dags att importera min blogg till Nouw. Det känns fortfarande inte helt rätt eftersom den jag har nu är något som jag byggt upp själv. Har gjort alla efterforskningar och läst på mycket själv för att veta hur jag ska gå till väga med allt, jag kunde ingenting om bloggar när jag började och känner ingen som kan göra hemsidor. Jag har googlat upp och läst på om allt som har med bloggar, domäner, webbhotell, affiliate nätverk och lite kodning att göra. 

Jag har provat många olika teman för att hitta ett som jag verkligen är nöjd med (det var inte längesen som jag hittade det jag har nu som jag är supernöjd med) och jag har letat länge för att hitta bra tillägg, som virus och antispam program, instagramfeed, backup, google analytics, galleri och underhållstillägg m.m. Så det känns lite svårt att slita sig från detta.
 

Det enda problemet jag har med min blogg nu är att jag känner mig lite ensam och utanför. Det är enklare att hänga med i andra bloggar på Nouw och bra att man kan följa varandra. Det verkar vara bra gemenskap där. Och jag vet ju inte om det är bra förrän jag har testat! Så nu är det dags! 

Vi hörs när det är gjort!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer