Tomt på kontot


Som rubriken lyder så är det nu tomt på mitt konto.

Jag var på Maxi med min syster och handlade upp mina sista pengar. Eller 6kr finns faktiskt kvar, och jag har lite cash men det är verkligen lite.

Jag köpte sånt jag verkligen behövde. Eller jag skulle kanske inte säga att fetaost är nånting jag verkligen behöver, men det är iaf något jag verkligen vill ha 😂

Nu får jag leva på detta och det andra som finns hemma tills torsdag när jag får pengar igen. Jag kommer klara mig till dess, men det är väldigt drygt att leva på gränsen. Man vill ju gärna hitta på så mycket som möjligt nu när det är sommar!

En glass blev det faktiskt också. Den kostade bara 10kr. Jag har aldrig smakat den innan men det var god choklad och goda knapriga/krispiga cookie crumbles. Glassen var lite mjukare än den brukar vara men det var god smak på den också! 😊


Annars idag har jag bara försökt sova bort min förkylning eller vad är jag har. Men jag mår fortfarande ganska dåligt och känner mig trött igen.

Nu äter jag lite nudlar. Har inte ätit sen frukost, förutom glassen då 😝 Sen blir det nog lite tv innan jag ska lägga mig igen.

Hoppas ni haft en bra fredagskväll!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer