Tror jag på andar?

I nr 5 av @bolmgren och @Jeenyrosen s majutmaning så ställde de frågan:

"Tror du på andar och har du varit med om något?"

Jag tänkte att jag skulle svara på den frågan i detta inlägg.

Jag tror absolut på andar och har nog alltid gjort. När jag var runt 10-12 år så såg jag en man i svart lång rock och svart hög hatt när jag skulle sova. Jag såg aldrig ansiktet på honom. Jag var egentligen inte rädd för honom. De första gångerna gömde jag mig under täcket för jag tyckte det var lite obehagligt, men sen slutade jag bry mig. Han stod ändå bara vid dörren och tittade på mig. Jag trodde egentligen att jag bara inbillade mig och berättade aldrig för någon om honom. Men samtidigt var jag ändå säker på att han fanns på riktigt. Han försvann iaf med tiden.

När han försvunnit började jag drömma sanndrömmar. Ofta om mina kompisars förhållande och hur dem skulle ta slut. Några år senare drömde jag också om flygplanskrascher och bilolyckor som jag senare såg på tv dagen efter. Jag drömde bara sånt om jag var ledig från skolan, typ hade lov eller studiedag. De drömmarna försvann sen. Jag tror inte jag drömt något sånt på runt 14 år. Nu hade inte detta med andar att göra med kom med i skrivfarten ändå 😁

Några år senare när jag flyttat in i min lägenhet och bott här ett tag så kände jag mig sällan ensam. Det kändes ofta som att jag hade någon bakom mig. Speciellt när jag var på toa och borstade tänderna eller tvättade mig. Jag vågade inte titta i spegeln för jag var rädd att jag skulle få se någon bakom mig. Jag har även hört konstiga ljud i lägenheten och haft ett par saker som trillat på golvet utan anledning. Efter jag skaffade katter har jag knappt känt av något sånt. Det har hänt ett par ggr bara. Jag vet att hon som bodde här innan mig dog i cancer, kanske var det hon som kom på besök?

Min farfar dog i augusti och natten innan hans begravning så drömde jag om honom. Innan han dog så kände han inte igen någon av oss i släkten, han var helt borta. Men i min dröm så var han helt klar i knoppen och skojade som han alltid brukade göra innan han blev sjuk. Jag tror att det var han eller någon annan ängel som ville visa mig att han har det bra där han är nu.

Jag fick även bekräftat för mig att jag är medial av ett medium som jag var hos för en månad sen. Inlägget om vad hon sa kan ni läsa HÄR.

Nu blev det en väldigt lång text, jag hade visst mycket att säga om detta 😄

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Spännande!! 😊
nouw.com/bolmgren