Trött, tröttare, tröttast


Japp, trött är jag idag!

Det blev sent igår hos päronen. Jag var inte hemma förrän vid 2.30. Och jag var så trött där! Men jag tycker inte om att sova bland folk så därför gör oftast inte det heller. Jag kände också att om jag somnar där så kommer jag vara pigg tills jag kommer hem och inte kunna sova då.  Och jag kunde inte sova när jag kom hem heller. Jag somnade vid 3.30.

Jag har 2 olika tröttheter. Det finns den där jag känner i hela kroppen och huvudet att jag är riktigt trött, men ändå kan hålla mig vaken hur länge som helst i princip.

Och sen finns det den där jag kanske inte är så trött i resten av kroppen, men jag är så trött i ögonen att jag inte kan hålla dem öppna! Och kan jag somna bland folk, om vi tex ser på film.

Men som jag sa igår så har jag haft den förstnämnda tröttheten hela veckan och kan helt enkelt inte somna när jag borde! Och när jag väl vaknar så har jag sovit ca 4-5 timmar. Så jag ligger efter med sömn men det löser sig säkert snart igen!

Idag ska jag städa, för det gjorde jag aldrig i veckan när jag sa att jag skulle göra det, oops! 🙈 Jag ska hämta ett paket också, sen är resten av dagen oplanerad för tillfället 😊

Vad gör ni idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer