Tröttsamt


Jag åt några vindruvor och smakade på majskakorna jag köpt. Jag trodde det var vanliga riskakor faktiskt. Alla låg huller om buller och det var 2 för 20kr så när jag såg min favoritsmak så plockade jag bara på mig 2. Jag älskar Majs i vanliga fall men jag tyckte inte dessa var så goda faktiskt, jag gillar riskakorna med samma smak bättre 😊

Jag ringde arbetsförmedlingen innan. På onsdag är mina 300 dagar slut och jag har inte fått någon info alls om vad som ska hända med mig efter de dagarna. Jag vet andra som fått brev hem, men icke jag! Så jag ringde kundtjänst för att kolla så de inte glömt mig. Det hade de nog för hon kunde inte se att något brev var på väg till mig, eller ens skickat. Så hon sa att jag får gå in på min arbetsförmedling och prata med dem. Jag tänker göra det på öppet hus imorgon så jag kan få svar på lite andra saker också. Bl.a. när jag ska få träffa arbetsterapeuten som jag blev lovad när jag var på öppet hus i februari.

Det känns som att de hela tiden försöker skyffla mig åt sidan. Jag har fått höra innan jag blev arbetslös att jag skulle få snabbare och bättre hjälp på rehabavdelningen. Men jag har inte fått nån hjälp alls. Får man inte ens träffa sin handläggare så blir det svårt!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar