Trubbel i teknikparadiset


Det slår aldrig fel!

Har jag problem med en teknisk grej, så har jag problem med alla tekniska grejer!

Min telefon har varit konstig ett bra tag och jag väntar bara på att den snart ska gå i sönder. Skärmen har fått några gula fläckar och telefonen blir väldigt varm ibland.

Min dator har samma problem, den blir sjuuukt varm! Jag har alltid den på en kudde för att den ofta blir så varm, men den senaste tiden har datorn varit så varm att den gör gropar i plasten på kudden 😳 Den har också betett sig väldigt märkligt senaste tiden så den kommer nog också gå i sönder inom en snar framtid. Den har ju faktiskt ganska många år på nacken och jag har tappat den i golvet några gånger, så det är kanske inte så konstigt 😬

Min tv har även den varit konstig senaste tiden. Den hängde sig bl.a 2ggr häromdagen. Och jag köpte ny tv för typ ett år sen, så den är inte gammal. Just nu verkar den dock funka bra.

Jag tycker det är så tråkigt att köpa nya teknikprylar. Det är kul att använda, men jag kan ingenting om det!

Jag har iaf Telenor change så jag kan byta in min telefon när jag vill. Tror det blir en Samsung denna gången. Jag vill bara inte betala mer varje månad än jag gör nu.

Datorer kan jag ingenting om. Men jag vill att den nya ska vara mindre än den jag har nu och tunnare och väga mindre, funka bra och framförallt vara billig!

Tvn hoppas jag klarar sig ett tag till. Kan ju inte gå i sönder redan...


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer