Tur man inte gör det så ofta längre


Hej på er!

Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Lite seg efter gårdagen bara.

Jag och Ellen åkte ju ner till Malmö för att gå ut på Babel. Vi landade först hos Louise och Erik där vi åt indiskt och tramsade på, men pratade även mycket allvar. Och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket. Erik hade gått och lagt sig och vi andra var sena ut. Vi var nog inte inne på Babel förrän två. Vi är sämst på att komma ut i tid! Vi är alldeles för upptagna med att prata i vår egna lilla bubbla än att tänka på vad klockan är.

Vi fick iallafall dansa i två timmar och hade kul! Men en konstig grej är att där var knappt några tjejer. Där var från början när vi kom, men ju längre vi var där desto mindre tjejer blev det. Det var nästan bara vi kvar när det gått en timme.

När de stängt stod vi ett bra tag och pratade med några killar, och sen gick vi till ett matställe för Louise ville ha mat. Där blev vi sen erbjudna skjuts och det tackade vi inte nej till, det var sjukt kallt ute! När de skulle släppa av oss så satt vi kvar och pratade en stund innan vi gick upp. Det kändes väldigt ovanligt att det var "bra killar" som erbjöd skjuts och att de kunde prata normalt utan att vara störiga!

När vi kom upp åt vi och sen var det raka spåret till soffan vi sov i. Louise och Erik skulle upp vid 7 för att åka till Norge så Louise fick inte mycket sömn.

Jag och Ellen stannade kvar efter de åkt. Sov lite till, degade i soffan till klockan ett och vid halv två åkte vi hem.

Nu ligger jag i min egna soffa och ser en film på tv. Dagen kommer nog fortsätta i den här soffan, jag är rätt så trött och sleten. Det märks att man blivit äldre, det tär mycket mer på en att dricka nuförtiden. Tur man inte gör det så ofta längre 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha, brukar vara precis likadan när jag ska ut. Plötsligt kollar man på klockan och bah: Shiiiit! Klackar på, let's go, haha! Kram finaste och hoppas nu att du får en toppenvecka! <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha ja det blir alltid så! 😅
nouw.com/tessbjork