Två annorlunda dagar


Hej på er!

Här har det ekat lite tomt. Jag har haft två lite annorlunda dagar. I måndags var jag hos Ellen hela dagen och höll koll på hennes katt Snäckan medans hon jobbade. Snäckan mådde inte så bra. Och igår följde jag med till veterinären där hon tyvärr fick somna in. Det är så hemskt! Men hon var väldigt gammal så det var för det bästa. Sen åkte vi hem till päronen och var där i några timmar, handlade när vi kom in till stan igen, Ellen bjöd mig på middag och sen spenderade vi kvällen framför kanal 11.

Jag har inte tidsinställt några inlägg så det är därför det varit tomt här.

Nu ska jag ringa tandläkaren och ändra en tid som jag fått. Sen ska jag fixa frukost och kanske lägga mig på balkongen. Solen skiner men prognosen säger att det ska vara molnigt, så får se vad som händer med det. Sen blir det jobbsök, lite städ och tvätt. Tänkte även titta ikapp Riviera. Jag såg i förrgår att säsong 2 har börjat på Cmore nu. Jag har sett ett par avsnitt och det känns som att den här säsongen kan vara bättre än den första faktiskt!

Bjuder på en bild från i måndags. Vattenmelon, galiamelon, pappas jordgubbar och fetaost. Det är så gott!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Åh, älskar fetaost och jordgubbar tsm, så gott att mixa salt och sött 😊 Såg faktiskt en kort snutt av ett avsnitt utav Riviera igår på tv, aldrig sett det innan och verkar riktigt bra! Kanske ska ta och börja kolla på det då 😃
nouw.com/fanip
tessbjork
tessbjork,
Ja supergott är det! Ja den är bra faktiskt 😊
nouw.com/tessbjork
Evsing
Evsing,
Det är så gott med vattenmelon, jordgubbar och fetaost 😋
nouw.com/evsing
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det!
nouw.com/tessbjork