Två hela dagar i Malmö


Godmorgon godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag känner mig helt slaktad idag! Tror det är trötthet i kombination med pollen som gör det. Men det brukar kännas lite bättre efter några timmar.

Igår stod bloggen tom. Jag var i Malmö hela dagen med syster. Vi åkte dit lite senare än vi planerat så vi hann inte med allt vi tänkt. Vi var först på Bauhaus, sen K-rauta och ikea.

Planen var att vi skulle ha en fåtölj och fotpall med oss till mamma från ikea om den fick plats i bilen, men med systerns grejer så skulle den aldrig få det.

Efter ikea åkte vi till Emporia. Klockan var mycket då och vi insåg att vi inte skulle hinna med allt vi ville där, men vi började med en sväng på Claes Ohlson sen åt vi på Vapiano. Gott som vanligt!

När vi lämnade Vapiano var klockan 17.50 och vi gick rakt över till H&M. Vi kom inte längre än så. Vi stannade där tills de stängde klockan åtta 😂 Det fanns så mycket att titta på och vi hade berg med kläder att prova så det tog tid!
De sista 5 minuterna åkte vi upp till H&M Home och blev kära i allt vi såg men vi plockade inte på oss något därifrån. Det blir kanske idag istället.

För idag ska vi till Malmö igen! Mamma kör. Hon ska ha sin fåtölj på ikea och syster ska ha kakel. Sen blir det Emporia för hela slanten! Mamma måste vara hemma till 18 så jag och syster kommer ta tåget hem.

Får se vad som följer med hem idag, det blev en del igår men jag ska faktiskt lämna tillbaka två av sakerna jag köpte.

Vad har ni för planer idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

mirayhawat
mirayhawat,
tessbjork
tessbjork,
Ja jättegott! 😊
nouw.com/tessbjork