Två supertips ni inte får gå miste om!


Jag har tidigare nämnt att jag lyssnar på attract money meditation, just för att försöka få in lite cash. Det finns hur många videos som helst på Youtube att använda sig av.

Jag har lyssnat på flera olika videos. Några har inte hjälpt alls och nån har hjälpt en gång. Men det finns faktiskt en som har hjälpt till varje gång jag har lyssnat på den och det är den ni kan se längre ner.

Jag lade upp en del saker som skulle säljas på blocket och Shpock i höstas. Jag hade haft grejerna ute länge och det var till slut ingen som hörde av sig längre. Men så satte jag igång den här videon på telefonen när jag skulle sova en gång, och när jag vaknade så hade folk faktiskt hört av sig som ville köpa några av mina saker. Efter det har jag lyssnat på den några gånger till när jag ska sova och exakt samma sak har hänt. På morgonen har folk velat köpa något av mig! Nu tänker ni säkert att det hela är en slump, och det har ni all rätt till, men jag kommer fortsätta hävda att den här videon har haft ett finger med i spelet 😊 Testa själva! Nu kanske inte just den här videon funkar för er. Jag har ju som sagt testat flera innan jag hittade den här. Prova er fram!

Att lyssna på det varje dag tror jag dock inte funkar så det ska man nog inte ens försöka. Man ska nog inte vara för girig, det får göras med måtta om det ska funka!


Den senaste tiden har min hjärna varit överkokt av 700 tankar samtidigt och jag har inte kunnat sortera dem, och därför knappt fått någonting gjort. Jag har liksom inte hunnit tänka klart en tanke förrän nästa kommer och förstör. Jag har inte kunnat slappna av alls. I förrgår var det som värst och jag kunde inte somna den natten. Klockan hann bli halv fem innan jag kom på att jag borde lyssna på en focus meditation på Youtube.

Den här har jag lyssnat på en gång innan för ca en månad sen, och jag fick verkligen fokus! Jag hann med så mycket mer och kände mig mycket mer koncentrerad på saker jag gjorde, och det höll i sig i nästan en hel vecka!

Så jag satte på den här när jag inte kunde sova, lyssnade och försökte koncentrera mig så gott det gick innan jag somnade. Jag märkte en liten skillnad under dagen igår, jag var mer fokuserad då än innan, men idag är det ännu bättre! Mina tankar är inte överallt längre, jag kan tänka på en sak i taget. Och framförallt så kan jag tänka klart! Jag har kunnat sitta på balkongen idag och vara helt avslappnad. Bara andas och bara vara. Det har verkligen inte gått de senaste dagarna, tankarna har förstört allt. Det känns så skönt att allt är tillbaka till det normala!


Det här är två supertips som ni inte får gå miste om, så lyssna och testa er fram! Ni får kanske lyssna på några stycken innan ni hittar er favorit, men när ni väl hittat rätt så är det guld värt! Och ni behöver dessutom inte göra nånting. Ni kan bara trycka på play och luta er tillbaka så sköter allt sig självt.

Lyssnar ni på sånt här nån gång?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar