Tvättning, bordsletning, nålning, snö och kyla

Inatt somnade jag sent, vilket självklart gjorde att jag vaknade sent och jag började inte dagen förrän efter 12.

Tvätt stod på schemat, sedan satt jag och letade efter köksbord på nätet. Jag ska måla om i köket och troligtvis ha en fondtapet. Jag tänkte också skaffa nytt bord och ha en bänk på ena sidan om bordet och kanske nya stolar till andra sidan. Jag har hittat några bord som jag skulle kunna tänka mig, svårt att välja bara Men mer om det i ett annat inlägg.

Dagen gick väldigt snabbt kände jag för sen var det dags att åka på äkta kinesisk akupunktur, precis som alla andra tisdagar.

Jag hade haft ont i min handled dom 2 senaste dagarna. Och på ett annat sätt än det det brukar kännas. Kändes ända in i benet på nått vis. Men efter lite nålar har det försvunnit!

Efter det har jag mest degat och sett den jävla snön komma igen! Den som kom i förrgår försvann igen, men när jag vaknade idag så hade det lagt sig lite. Nu är det helt vitt ute!! Och iskallt och blåsigt Och det kommer mer hela tiden! Snö och kyla för mig nu känns fruktansvärt! Jag hatar det och vill inte ens gå utanför dörren! Det kan va jättefint med snö och jag tycker definitivt att det ska vara snö mellan jul och nyår men sen räcker det. Jag vill inte frysa. Det blir nästan panikkänsla när jag känner hur kallt det är. Vad tycker ni om snö? 

Mer värme, mer sol, mer grönt!

Nu sitter jag och äter min middag, sent som vanligt.

Slängde i lite mackor i grillen, snabbast och enklast, med avokado, fetaost och Soltorkad tomat i. Och lite sallad till det.

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer