Utgång i Malmö

I lördags var det dags att gå ut för första gången sen nyår! På tiden kan man ju tycka, det tyckte egentligen inte jag. Jag ville helst bara va hemma och gömma mig från omvärlden, men detta var bestämt sedan länge så det var bara att bita ihop! Det var jag, Elisif och en häst/får kompis.

Som vanligt visste jag inte vad jag skulle ha på mig, men jag var för en gångs skull ute i god tid och provade ut kläder. Jag anade att i princip inget annat skulle passa än det här:

En kontorsoutfit, jumpsuit med en liten jacka!

Ett annat alternativ var en gråsvart klänning. Den var ju visserligen ganska kul eftersom det fanns många valmöjligheter med den:

Lång och påsig
Lång med skärp

 

Kort och påsig
Eller kort med skärp

Men jag valde till slut kontorslooken.

 

Vi bestämde oss för att gå ut i Malmö. Tog tåget 21.24 och påbörjade förfesten. Vi hade väldigt djupa samtal. När vi kom fram så tyckte vi att vi var lite tidiga, så vi satte oss i ett bås på stationen och fortsatte festen och dom djupa samtalen. Dom som satt i båset bredvid tyckte att det var väldigt intressant att lyssna på.

När klockan blivit efter 23.30 o vi höll på att sprängas av kissnödighet så bestämde vi oss för att sticka, men först kissa! Där inne hade vi en till liten förfest.

[gallery type="thumbnails" size="medium" ids="112,113,115,117,118,119,121,122,123,124,125,126"]  

Fårahästen, som bott i Malmö, ville till sitt gamla hak Swing Inn. Och det var hon som bestämde så vi stack dit! Jag har bara hört dåliga saker om det stället, att det skulle vara som en köttmarknad och att det bara är gamla äckliga gubbar där. Jag la inte märke till några gamla äckliga gubbar, däremot la jag märke till gubbar. Nån köttmarknad märkte jag inte heller av. Kanske var jag lite överförfriskad för att märka av det, eller bara lite för ful i mina kontorskläder.

Jag ägde ändå stället, men framför allt så ägde jag i baren!

När vi varit på stället nån/några timmar så blev jag trött och hade ont i min ena fot eftersom skon höll på att trycka sönder den, så jag satte mig i en av sofforna och började messa en massa folk i vanlig ordning! Mest för att försöka hålla mig vaken ;)

Vi lämnade stället lite innan dom stängde, och skulle gå och äta på BK. Vi fick sällskap av en kille dit, han skulle också ta tåget hem sen. När vi fått vår mat och satt oss ner så berättade killen att han var från Iran (tror jag?:p) och hade bott i Sverige i 3 år och städade på sjukhuset i Lund. Istället för att vänta på att gå på SFI så hade han lärt sig svenska själv.

Efter en stund kom det två andra killar och satte sig bredvid oss. Dom var också från nått arabiskt land (kommer inte ihåg var) men dom pratade spanska hela tiden, och nått annat språk med killen som kom med oss. Killen som satt bredvid mig började peka ut vilken av oss tjejer som han ville prata med och sen pekade han på tjejen som hans kompis ville prata med, men jag och mina kompisar ville helst bara prata med varandra.

När det var dags att gå till tåget så reste dom andra killarna också sig och skulle gå. Den ena gick åt ett annat håll och den andra följde efter oss och ville fortsätta prata bara, han skulle egentligen inte åt vårt håll. Till slut blev han för jobbig så vi fick säg till killen som skulle med oss att han fick säg till honom att sluta följa efter oss, så han gick till slut.

Vi fick vänta lite på tåget på stationen, och under den tiden tiden så började städkillen bete sig lite märkligt. När tåget kom så satte han sig hos oss och kläckte ur sig en dum kommentar så han fick inte sitta hos oss längre!

Jag tror vi alla somnade på hemvägen, för när vi stannat i Kristianstad så hörde jag bara att någon sa "ni har väl inte somnat?" "Nej", sa jag och sov nog egentligen fortfarande för jag blundade när jag sa det. Sen fattade jag att det var tågvärden som ville ha ut oss, så det var bara att dra!

Fårhästen hade cykel och jag och hästen tog en taxi hem. Jag var hemma vid 8.00 och drack 2 resorb och tänkte att jag skulle sova jättelänge. Men 3 timmar senare väckte Honeybooboo mig som vanligt genom att springa upp i sängen och gnälla lite och krafsa på tavlan ovanför sängen, lägga sig och vila i 2sek, välta lampan på sängbordet, vila 2sek i sängen, krafsa sönder lampan på golvet, vila i sängen 2sek, nästan välta blomman på golvet och äta lite på bladen, vila i sängen 2sek, springa ut i hallen och krafsa på garderobsdörren, öppna garderoben och gå in och krafsa på väggen i den, sen springa upp i sängen igen och börja om hela proceduren.......!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar