Utmattad


Är det bara jag som mår väldigt dåligt när det är kvavt ute? Jag blir helt utmattad! Jag klarar inte av när det är åskväder hela tiden. Jag får så ont i huvudet, blir jättetrött och svettas! Idag har det varit jättekvavt och när jag gått och plockat och grejat lite här hemma så har svetten verkligen runnit av mig! Jag svettas alltid som en gris så fort det blir sånt här väder, och det har varit så här hela veckan. Det hjälper ju inte att ha den varmaste lägenheten heller! Hoppas verkligen att blir lite torrare väder snart!

Mamma och pappa har varit här en sväng idag. Pappa hade lite att fixa här. Sen har jag typ bara legat i soffan och kollat på youtube. Jag har känt mig rastlös och velat hitta på något, men jag har verkligen inte orkat. Middagen idag blev potatis, lök, svamp, sparris, sallad, paprika, tomat och fetaost. Det snabbast möjliga för minsta möjliga ansträngning 😄

Jag har funderat ett bra tag nu på att poppa popcorn och se en film men inser att jag är för trött för att göra något av det. Så jag ska nog bara fortsätta titta på How I met your mother och sen gå och lägga mig, eller eventuellt somna här i min schäslong.

Hoppas ni har haft en lite roligare och mer produktiv dag!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Mums så gott<3
nouw.com/johnssons
tessbjork
tessbjork,
Ida,
Men åhh så gott det där ser ut att vara!!
idanilssonphoto.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊
nouw.com/tessbjork