Utvärdering Nivea sun med clothing protection

Jag skrev i början av sommaren i ett inlägg att jag köpt den här solsprayen från Nivea med clothing protection och lovade att jag skulle skriva en utvärdering om den.

Jag har nästan använt hela flaskan nu och jag har bara använt vita och ljusgrå tröjor när jag haft solsprayen på mig för att verkligen se om det blir fläckar på kläderna eller inte. Då har jag ibland haft tröjan på mig en hel eftermiddag och kväll efter solning.

Formulan ska göra det lättare att tvätta bort fläckar efter sprayen, men faktiskt så tyckte jag inte ens att det blivit några fläckar innan tvätt! 😃 Jag är förvånad eftersom det alltid blir fläckar på ljusa kläder annars. Men den här solsprayen håller verkligen vad den lovar! Iaf på mina kläder, och det har varit bomull. Kanske är det annorlunda på andra material.

Om jag ska på semester så ska jag definitivt ha denna med mig! Ska bli intressant att se om den funkar lika bra på kläderna efter riktig värme, saltbad, och svett 😆

Men här hemma på balkongen är den iaf bra. Dessutom är den så lätt att smörja in och luktar gott! 😍

Har nån av er testat den och vad tycker ni om den?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

s,
Glöm inte anmäla dig till mig veckans blogg, den avslutas imorgon! kramis 😊 www.sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg.html
www.sandraboqvist.se