Vad gör ni/tänker ni på när ni duschar? 

Idag tog jag en väldigt lång och väldigt varm dusch. Jag frös så mycket och kunde inte bli varm fast jag nästan skållade mitt stackars skinn. Till slut började jag tina upp och kunde lämna min dusch. Då hade jag nästan stått där en timme!

För mig så stämmer ovanstående bild väldigt bra in på mig när jag duscharJag sjunger inte för jag är rädd om mina grannars öron, men jag lyssnar ibland på musik. Och gör jag inte det så dyker det oftast upp en låt i huvudet på mig som går på repeat där inne tills jag lämnar duschen.

Och jag står verkligen och vinner fake arguments i duschen! Jag tänker ihop olika scenarion om olika saker/personer och bara köttar med mina ord! Sånt som aldrig skulle hänt i verkligheten för då hade jag oftast inte kunnat komma på nått bra att säga. Men det känns ju så skönt när man kommer på en sån klockren sak att säga!

När jag jobbade på Scan så var det vissa situationer och saker som folk kunde göra och inte göra, som gjorde mig på väldigt dåligt humör, även fast vi hade väldigt bra sammanhållning. Just när dom situationerna dök upp så blev jag då mer så arg och så sur ibland så jag kunde inte ens säga något alls, och fick ju då självklart inte fram min mening.

Men när jag kommit hem från jobbet och ställde mig i duschen så tänkte jag alltid ut saker jag skulle kunna säga till personer i sådana situationer för att få andra att bli tysta och "vinna"!

Men oftast dök aldrig dom där diskussionerna upp igen eller så hade man helt enkelt inte tid att hålla på med tjafs. Det var bara att köra på med jobbet

Vad gör ni/tänker ni på när ni duschar?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer