Vad har hänt sen Oktober?


Jag tänkte berätta om vad jag gjort under de senaste månaderna. Det blir ett långt inlägg men jag hoppas ni orkar ta er igenom hela.


Jag har varit med min syster hos kusinen och snackat skit och hjälpt till med lite halloween pyssel.

Och jag har varit ett par gånger vid havet. Ena dagen käkade vi lunch från Bahlsam living där, och andra dagen var vi där i solnedgången. Det var så fint! 😍


Jag har suttit mycket vid datorn och försökt gräva fram bra boenden till en resa som tyvärr inte blir av för min del 😕

Jag har fått lite grejer sålda.

Och jag har sett 3 filmer på bio. Det kommer inlägg sen om dem.

Jag har också nästan bränt ner min lägenhet. Jag skulle poppa popcorn och glömde bort att att jag hade olja på spisen. Jag gick och tittade på tv istället och insåg inte vad som pågick förrän efter ca 5-7 min när jag kom in i köket igen. Då var det rök överallt! Jag kunde knappt andas, jag hostade massor och det sved något otroligt i ögonen. Det var bara att sätta på fläkten, öppna alla fönster och balkongdörren och försöka vädra ut allt. Men det var nästan omöjligt, det stank! Och det tog lång tid innan röken var borta. Mina ögon rann till slut och det stack i näsan. Mina kläder luktade as! Det löste sig till dagen efter iaf när lukten hade försvunnit 😝 Jag har lärt mig min läxa nu iaf; övervaka hela tiden när du har något på spisen!


Jag har såklart också firat farsdag med middag, efterrätt och lite buffé kvällskvisten


Jag och min syster har varit hos en kompis och ätit vietnamesiska vårrullar, det är så gott!

Pepparkaksbak hos päronen har det också blivit. Köpte också gran den dagen, och åt middag såklart :)


Jag har bott en vecka hos min moster och hennes man och passat deras hundar under tiden de varit på semester. Världens mysigaste Shetland sheepdogs! 😍


Jag har bowlat med min syster och vår kusin med familj i Hässleholm. Vi hade hela bowlinghallen för oss själva 😄 Jag har inte bowlat sen mina operationer i handleden, och jag tror inte jag kommer göra det igen. Det gjorde ganska ont efter ett tag. Isf får jag göra det med vänsterhanden och det vet jag inte hur det ska gå 😝 Efter bowlingen åt vi burgare på Crazy Jack.


Vi har också hälsat på vår brorsdotter och hennes mamma. Där åt vi tacos och tittade till nya tillskottet i familjen; katten Luna.


Vi firade jul med släkten på mammas sida hemma hos min moster och hennes man i Furumo. Där hade vi sällskap av 6 hundar. Här är bild på en av dem, Slumpen, som är väldigt stor och mysigast av dom alla 😍 Vi spelade såklart också julklappsspelet. På den andra bilden ser ni mina vinster.


Sen blev det julmiddag hos päronen med farmor den 26e.

Och jag var på La Finestra Italiana med min syster och en kompis där jag åt pasta med hummersås.


Jag firade ett nyktert nyår på hotell Clarion i Malmö lite spontant med min syster och en kompis. Där åt vi buffé och degade på rummet. Tog oss ut runt tolvslaget för att titta på raketer, gick en liten promenad runt kvarteret och sen tillbaka upp på rummet där vi degade lite till, och checkade sen inte ut förrän 16 dagen efter :)


Firade pappas födelsedag den 4e januari med 3-rätters och spel.


Och jag har bråkat med arbetsförmedlingen för att dom klantar till det hela tiden. Det kommer jag också berätta om i ett annat inlägg.

Jag har varit med min syster på hemmafest, nyktra.

Sen har jag varit på två möten hos facket. Kommer berätta mer om det också vid ett senare tillfälle.

Och jag har hunnit med ännu en middag hos päronen och spelat lite spel. Det har blivit mycket spel där den senaste tiden och det är faktiskt ganska påfrestande 😂 Det blir alltid tjafs. Alla pratar i mun på varandra och det finns alltid någon som ska stressa sig igenom hela spelet och gå de andra på nerverna. Men samtidigt är det också väldigt roligt 😄


För två helger sen åkte jag med min syster till Malmö och hälsade på kusinen och hennes sambo. Det blev lite förfestande och sen gick vi ut på Babel. Det var en bra kväll! Vi sov i Malmö och hade sen en riktigt degig söndag i soffan med god frukost framför Netflix.


Och ett par dagar senare var jag knockad med feber, halsont, hosta och snor. I 1 1/2 vecka har jag varit sjuk men jag är nästan helt frisk nu :)

Så det har egentligen inte hänt så mycket. Mest en massa middagar, inte mig emot 😁 Annars har jag bara tagit det lugnt, umgåtts med kompisar och sett på en del filmer och serier.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar