Vad sa mediet igår?

Igår var jag som sagt hos ett medium. Det första hon sa var att jag hade mediala förmågor. Hon sa att jag kan ha hört, känt eller sett någon från andevärlden. Och det stämmer. Jag tycker att jag har känt av någon här i min lägenhet flera ggr, fast det var några år sen. Jag tror också att jag såg någon när jag var runt 8-10 år flera ggr. Men jag trodde då att det bara var inbillning och berättade aldrig det för någon förrän flera år senare. Jag har också haft en del sanndrömmar när jag var yngre. Ofta om mina kompisars kärleksförhållande och några ggr om olyckor. Men sånt drömmer jag inte längre. Har nog tappat det lite. Hon sa att hon inte brukar säga detta till folk, men att det var något jag kunde utveckla om jag ville det. Min grej var healing.

Hon sa att jag är en bra människokännare och har lätt för att läsa av folk och att jag är lugn och stabil i mig själv och att det är väldigt bra när det är rörigt runtomkring mig. Hon fattade att jag ville veta om just jobb. Då kom min morfar fram och gav henne information. Hon kände att jag göra något helt annat än vad jag gjort innan, och att det nu fanns många vägar att gå. Hon sa att jag är väldigt hjälpsam och tycker om att hjälpa folk, att jag är känslig och hon såg mig jobba med människor, och trodde först att jag gjorde det nu. Hon såg mig också jobba med barn och sa att jag har en bra relation till barn. Sjukvård, jobba med äldre och lärare var också något hon såg mig jobba som, men kände också att det inte är något jag vill (sant).

Hon trodde också först att jag pluggat mycket och var utbildad till något och det är jag ju inte. Men hon kände ändå att jag hade mycket kunskap med mig. Senare sa hon också att jag i flera tidigare liv hade jobbat som sjuksköterska eller inom medicin och att det kunde vara därifrån hon fått det.

Hon såg mig också jobba med något kreativt, och kom då in på att skriva. Hon såg mig också jobba på ett stabilt ungt företag men också på ett statligt ställe, t.ex. kommun. Hon sa att jag jobbmässigt var stabil, pålitlig och lojal, att jag var besviken på mitt förra jobb och att jag kände att jag inte fick ut vad jag ville där (sant). Nu var det viktigt för mig att göra något som verkligen känns, något som ger tillbaka (sant).

Mitt i allt detta dök det upp saker som handlade om något helt annat som jag inte kommer gå in på, men hon kunde inte ignorera det så hon fick ta upp det också. Detta hände ett par ggr mitt i min jobbläsning så det blev lite hoppigt fram och tillbaka.Sen kom det fram en dam som jag inte visste vem det var, men hon hade någon slags koppling till min mamma. Den här damen hade varit med mig ett längre tag. Damen sa att jag hade en längtan att få saker på plats (sant). När kvinnan kom fram såg mediet mig jobba med att skriva. Hon kunde inte riktigt sätta fingret på exakt vad men typ nyhetsbrev, infobrev, och att det var dagligen. Där såg hon också nånting som hade med kommunalt arbete att göra. Den här damen hade tyckt att det skulle varit roligt att jobba med sa hon :)

Damen sa också att jag tänkte väldigt mycket (sant) hela tiden och att jag behövde stilla mina tankar med att t.ex. skriva, gå en runda, eller göra något annat för att slå bort tankarna.

Sedan kände mediet det här med healingen starkt igen och att jag ville nå djupare med folk och kommunicera och hjälpa folk på det viset. Hälsa och rehabilitering var något hon nämnde men kände där också att jag inte var så intresserad av det heller (sant).

Det skulle komma jobb och erbjudanden sa hon. Och att det kom till att hända ganska snabbt när det väl händer. Det skulle bli en stor förändring. Hon såg också nån slags utbildning, men ingen lång utbildning för det vill jag inte (sant). Malmö kom också upp i samband med det, så utbildningen skulle kunna vara där. Hon fick upp en dator också. Hon visste inte om det var att jag var kunnig i datorer eller om det var en slags datorkurs jag skulle på, men jag skulle ta det med mig iaf. Hon nämnde också något om egen företagare i förbifarten.


Men min morfar ville iaf att jag skulle testa, testa, testa! Då sa hon också att jag var rädd för att välja fel, och det är jag. Men morfar menade på att om jag testade något och sen ångrade mig så skulle jag inte hamna på ruta 1 igen. utan jag kunde ändå gå vidare från ruta 2 och bara ta en annan riktning efter det. Han sa också att jag skulle söka bredare. Även om jag inte hade kompetensen för ett jobb så skulle jag ändå söka för det kunde finnas en möjlighet där. Damen ville avslutningsvis lyfta mig och sa att jag var stark och jag skulle inte tvivla på mig själv för det gör jag ibland (sant).


Det här var såå roligt och spännande och mediet var väldigt trevlig och rolig. Jag kommer definitivt göra detta fler gånger! 😃


Nu blev det väldigt lång text men jag hoppas att ni hängde med till slutet 😁


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Gud vad intressant!!
nouw.com/alvaalarssoon