Våfflor, Dead to me och IKEA


Godmorgon!

Har ni haft en bra helg?
Min har varit ganska lugn. Vädret har som sagt varit väldigt konstigt så ute har jag inte direkt varit.

I fredags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde på dagen, så troligtvis inget märkvärdigt. På kvällen var jag hos Ellen och åt våfflor på det sista i våffelförpackningen från våffeldagen 😊 Sen såg vi som vanligt en dålig film, hur kan man alltid lyckas välja en dålig film? Det borde finnas tillräckligt många bra filmer i världen för att man nån gång ska lyckas se en sån istället för en dålig! Men det händer oss väldigt sällan.

I lördags blev det också väldigt lugnt. Det var inte alls tanken från början. Vi hade lite halvt pratat om att gå ut i Malmö och sen även om att gå på bio, men det blev inget av nånting så jag var bara hemma. Började titta på en ny serie på Netflix, Dead to me. En ganska mörk komedi om en kvinna som förlorat sin man i en smitningsolycka. Den var faktiskt bra och spännande! Väldigt händelserik. Har ni sett den?

Igår var jag på Ikea med mamma och Ellen. Mamma skulle lämna tillbaka en del grejer och köpa lite nytt. Den här gången var vi inte lika snabba som sist när det tog ca 15min. Vi strosade mer den här gången. Det enda jag köpte var lampor. Sen åt vi korv och vegetarisk pizza på vägen ut och köpte kanelbullar. Jag älskar deras kanelbullar, det luktar alltid så gott av dom när man kommer in i affären! När jag kom hem igen såg jag klart på Dead to me och skickade mail till Ryanair om min väska som gick sönder på resan till Italien så att jag kan få en ny. Och sen gjorde jag inte så mycket mer.


Idag vaknade jag klockan åtta. Ska fixa lite frukost nu och sen får vi se vad som händer.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Låter som en bra helg! <3 Förutom det där med den dåliga filmen då men det kan man ju inte veta i förväg 😊 Hoppas du får en bra start på veckan fina du, kramis! <3
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja den har varit helt ok. Tack detsamma 😊
nouw.com/tessbjork