Vaknade upp till solsken


Idag vaknade jag upp till strålande solsken. Jag har väntat sen i måndags på att solen skulle komma tillbaka så det var underbart!

Jag gick sen upp och kammade mina katter. Det tog evigheter! Disco ligger snällt och fint när han blir kammad, men Honeybooboo blir helt galen av kammen och kan inte vara stilla! Hon springer bara rundor, vänder och vrider på sig, rullar runt, ligger ner fint i ett par sekunder sen börjar hon om.

Till slut lyckades jag få ihop några tussar med hår och gick till Willys för att köpa lite förnödenheter. Det var kallt ute trots solen, bara 1 grad!


När jag kom hem fixade jag frukost. Det blev en väldigt sen frukost idag. Rostat bröd med jordnötssmör, banan och chiafrön. Gott! Och under tiden jag åt så såg jag på ett av mina favoritprogram, Caribbean Life. Jag älskar det programmet! Det handlar om folk som ska flytta till Karibien så man får följa med när de tittar på olika boenden. Man får också se och veta lite mer om ön de ska bo på. Och ofta hittar de på något, typ åker båt, snorklar eller liknande. Det är väldigt kul att titta på! Har ni sett det nån gång?


Jag har också suttit på balkongen med katterna. Det är supervarmt där nu när solen står på (har inglasad balkong). Jag längtar så mycket till vår och riktig värme nu!

Nu tänkte jag dammsuga av här och sen fortsätter nog kvällen i lugnets tecken.

Har ni något roligt planerat ikväll?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

MAJALUNDSTRM
MAJALUNDSTRM,
Åh, man avskyr ju när katterna inte sitter still när man behöver ta hand om dom!
nouw.com/majalundstrm
tessbjork
tessbjork,
awesomecaroline
awesomecaroline,
Såg ut som en väldigt god frukost!
nouw.com/awesomecaroline
tessbjork
tessbjork,
Ja det var jättegott! 😊
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar det fina vädret just nu!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Jag också så länge det varade! 😝
nouw.com/tessbjork