Väla igen

I torsdags så följde jag och min häst med fårahästen till Väla. Jag tänkte att det kunde ju vara passande eftersom vi ska ut idag och jag visste inte vad jag skulla ha på mig. Då kunde jag köpa något nytt!

Vi kom dit vid 13 och när vi gått ett par timmar så började vi bli hungriga. Jag köpte en räksallad och åt i 290 för jag var så hungrig.

Sedan gick vi vidare. Jag köpte 2 klänningar, ett par tights, trosor, torr schampo, 2 halsband och en jumpsuit. Men inget av det var egentligen något som jag kunde ha på mig idag. Den ena klänningen var bara en vardagsklänning, den andra kan man gå ut i men inget jag kände att jag ville ha på mig denna helgen, och jumpsuiten var bara en billig en. Jag provade inget av det heller, bara köpte.

När vi tyckte att vi var klara så ville vi ju självklart fika, så vi gick till Espresso House. Jag och min häst tog chocolate mudcake med grädde och fårahästen chokladmuffins. Men vi tog även en morotsmuffin som alla skulle dela på. Det var lite för ambitiöst, vi orkade inte moroten. Den fick vi ta med oss hem

När jag kom hem skulle jag prova mina nya kläder. Det visade sig att den ena klänningen var en off shoulder. Det märkte visst inte jag när jag tittade på den i affären eftersom jag har 7 meter mellan mina axlar, så jag trodde det var vanlig ringning på den. Jag va inte så fin i den, den va för smal för mina breeeeda axlar Sen provade jag jumpsuiten och den funkade så den ska jag ha på mig ikväll iaf!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer