Varför jag började blogga

Jag blev utmanad av @Ulvelotta att svara på frågan Varför började du blogga och hur valde du ditt namn?
När jag blivit arbetslös förra året så fick jag en coach på arbetslivsresurs genom Scan.


Vi pratade om allt möjligt som jag tycker är kul att göra, och jag berättade för henne att jag och mina kompisar skriver dagbok när vi är på resor. Fast inte en vanlig dagbok utan en dagbok där knappt hälften är sant 😁

Det ligger alltid någon sanning bakom det vi skriver men vi överdriver allting eller lägger till lite som inte är sant, och det är jätteroligt att läsa senare!


Men jag sa bl.a till min coach att jag tycker om sånt, trams och flams. Och då föreslog hon att jag skulle börja blogga. Och jag var on board direkt så då startade jag en blogg med eget webbhotell och domän. Jag hade ett annat namn då och skrev som i semesterdagböckerna lite osanningar, men också riktiga sanningar.


I vintras dök det hela tiden upp hintar i mitt huvud, och i drömmar om jag borde börja blogga på nouw. Då hade jag slutat med osanningarna i bloggen. Jag stod emot ett tag för jag ville inte. Men till slut gav jag med mig. Så jag importerade min blogg, hade samma namn som i förra bloggen men till slut kom hintar om att jag borde byta namn också så då gjorde jag det.


Och val av namn var inte så svårt. Jag har alltid kallats Tessan, men de senaste åren har det mest blivit Tess. Mitt efternamn är Björk så då fick namnet bli tessbjork 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer