Varmt, dopp i havet, planering och hosta


OMG vilken varm dag det varit idag! 33 grader som högst här i Kristianstad.

Min kompis hade 50 grader i solen på sin balkong. Det förvånar mig inte om jag hade samma på min för herregud vad jag svettades! Både jag och Honeybooboo var varma. Jag fick gå in och ta en kalldusch efter ett tag och Honeybooboo fick två bad på balkongen, hon älskar att bada! 😊

Efter solningen så kände jag mig ganska utmattad så jag låg inne i soffan i ca en timme och sen åkte jag och systern till havet för att ta ett dopp. Det var riktigt skönt och svalkande, mitt älskade hav! 😍

När vi kände oss nöjda där så var vårt mission mat! Jag hade bara ätit 3 knäckemackor under dagen och började känna mig riktigt konstig, både på grund av det, och för värmen skulle jag tro. Jag blev bara mer och mer seg i bilen och kände mig lite yr och illamående. Jag orkade knappt ens lyfta mina armar utan att de kändes som gelé 😆 Så in i donkens drive thru för att få mat snabbt och sen hem till systern för att äta.

Där försökte vi även planera in lite roliga saker för resten av sommaren så vi inte går miste om den helt, det har nästan börjat kännas som att vi kommer göra det. Men vi lyckades komma på lite att göra iaf.


Vid 23 gick jag hem och det var så varmt i lägenheten! Enda nackdelen med att bo högst upp i en genomgående lägenhet; varmt, och sol hela dagen på ena sidan och sol hela kvällen på andra sidan.

Nu är jag nyduschad och har lyckats vädra ut den värsta värmen iaf. Jag har även druckit en mugg te med honung för att försöka lindra min hosta lite. Den är så jobbig och vill inte försvinna! Jag orkar verkligen inte hosta mer. Jag blir så trött av den, och yr. Känns som att huvudet kan sprängas vilken sekund som helst också varje gång jag hostar.

Nu ska jag sluta gnälla om värmen, trötthet och hosta. Det har ändå varit en bra dag 😊

Hoppas ni sover gott! Det ska jag också göra snart.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love,
Vad skönt att få bada i havet. Det har jag inte gjort på flera år utan oftast blir det dopp i Vänern. kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
tessbjork
tessbjork,
Ja det var så skönt! 😍 Jag har inte badat i en sjö på flera år 😊
nouw.com/tessbjork