Värsta morgonen!


Alltså fy fan vilken morgon jag hade på arbetsförmedlingen idag!

Jag fick återigen en ny handläggare för ett tag sen, en som jag hade ca en månad i höstas men aldrig träffade.

He really pushed my buttons from the very first start! Och till slut blev jag riktigt arg. Och när jag blir riktigt arg och har PMS så börjar jag gråta. Och det var det jag gjorde! Jag blir så frustrerad på hela situationen!

Jag sa vad jag bestämt med förra handläggaren, att jag skulle vara på arbetslivsresurs och börja praktisera för att se vad jag klarar av med handleden.

Men det stod inte med i datorn, det fanns inget beslut om det sa han. Och först försökte han dessutom påstå att jag inte haft möte med den andra handläggaren!

När han skulle se på mitt intyg från läkaren så fanns det inte ens med i datorn! Det fanns ett från 2011, men dom har fått ett från 2017 också som det står lite andra grejer i men det var tydligen borta, jag blir så trött på detta! Varför ser man inte till att papper och allt annat som är sagt och gjort finns med i systemet?!

Sen tyckte han inte att jag skulle vara på arbetslivsresurs. Han tyckte jag skulle göra annat och bestämde nästan åt mig, vilket gjorde mig ännu mer arg.

Till slut kunde jag inte svara ordentligt på hans frågor. Jag ville inte prata mer med honom.

Han frågade vad jag gjorde på min dötid. Så sa jag att jag har en blogg. Han frågade vad jag skrev om och då sa jag "om mina möten på arbetsförmedlingen bland annat", och hånlog lite. Han frågade om han fick läsa den och jag sa "kanske en annan gång". "Du får inte skriva något dumt om mig", sa han. Och då skrattade jag lite.

Jag vet inte vad jag ska säga, det blev bara en jättekonstig situation.

Jag fortsatte vara arg och stött och till slut sa jag att jag inte tyckte att vi klickade så bra och att jag kände att jag inte kunde prata lika lätt med honom som tex den andra handläggaren jag träffat där.

Det kom nya grejer hela tiden som gjorde mig arg, grejer han sa. Han fick mig att känna mig lite mer värdelös än jag redan gör.

Vi kom liksom ingenstans, det fanns inget för mig att säga, inget blev beslutat och jag kände att det inte var lönt att sitta där och ens försöka. Till slut bestämde vi att jag ska fundera på att byta handläggare och sen höra av mig till honom när jag bestämt mig. Jag kände att jag behöver smälta allt detta först.

Helt knas att det kan bli såhär och så onödigt! Men jag tror att han är född i drakens år, och det är inte alltid en tiger (som jag är) och en drake klickar med varandra.

Nu ska jag försöka glömma det här och påbörja min dag, ska skicka in min rapport till arbetsförmedlingen bland annat.

Ute är det verkligen kaos, en riktig superregnstorm! Jag hann hem precis innan regnet kom.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh avd jobbigt 😟 hoppas att du har en bra dag ändå!
nouw.com/evelinarou
tessbjork
tessbjork,
Ja det var verkligen frustrerande. Tack, det hade jag 😊
nouw.com/tessbjork
alexia
alexia,
Fy.. förstår precis ... hatar AF.. Dom hjälper inte till med ett skit och dom har inte koll på nånting ... hoppas att det löser sig och att du får en ny och bättre handläggare 💖
nouw.com/alexia
tessbjork
tessbjork,
Ja man börjar verkligen tappa förtroendet för dom.. :/ Tack, det gör det säkert 😊
nouw.com/tessbjork
simonsmammamadde
simonsmammamadde,
Usch för såna handläggare. Hade själv en liknande plus att jag fick en oförstående jobbcoach samtidigt.. De krävde att jag skulle lämna sonen på förskolan trots att han hade hög feber, annars skulle jag bli utskriven som arbetssökande..
nouw.com/simonsmammamadde
tessbjork
tessbjork,
Ja det är verkligen drygt.. :/ Det där låter ju helknäppt!
nouw.com/tessbjork