VECKANSVECKANS BÄSTA

Kvällen hos kusinen i torsdags. Lite trams och skratt behövdes. Även gårdagen bjöd på skratt så det var också en bra grej den här veckan. Och självklart vädret! Det har varit soligt 6 dagar av 7, helt fantastiskt!

VECKANS SÄMSTA

Att jag haft 100 tankar snurrandes i mitt huvud samtidigt och inte riktigt vetat var jag ska göra av dem men det löste sig sen! Brevet jag fick i torsdags var det värsta den här veckan, men jag har förlikat mig med tanken att det inte kommer bli som jag vill.

VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG

Två supertips ni inte får gå miste om!
5 saker just nu
Ännu ett slag i magen

VECKANS LÄNGTAN

Jag har längtat efter förändring. Jag vet inte egentligen inte vad för förändring jag vill ha, men jag är iallafall väldigt trött på att ha det som det är just nu!

VECKANS VILL HA

En resa, jobb och pengar.

VECKANS GODASTE

Tror faktiskt mina ​dadelbollar har varit godast den här veckan. Pizzan i torsdags var också väldigt god.VECKANS BÄSTA KÖP

Har inte köpt något den här veckan.

VECKANS TIPS

Jag tycker verkligen ni ska kolla in mina två tips under Veckans mest lästa, det är väldigt hjälpsamma tips! Och om ni inte redan har sett den så tycker jag att ni ska se dokumentären Fallet Madeleine McCann på Netflix. Den är väldigt intressant, spännande, riktigt obehaglig, och framförallt helt sjuk! Det är så mycket som gått fel i den där utredningen!

VECKANS HUMÖR

Mitt humör har faktiskt varit ganska bra trots allt.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD

Det blev inte som jag sa förra veckan, att jag skulle försöka posta två bilder den här veckan. Jag har fortfarande inte postat en enda. Men jag brukar ändå vara ganska aktiv i stories. Och jag tror nästan att jag kan lova bilder veckan som kommer 😁

DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Det är just nu tomt i planerna i veckan som kommer. Jag tror dock (inte helt spikat än) att jag ska på ett möte hos facket på tisdag och gå igenom mitt brev, så det ser jag fram emot!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh så gott det där såg ut
nouw.com/sweetwords
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det! 😊
nouw.com/tessbjork
Matilda Berlin,
Hur underbart låter det inte med veckan bästa?? Och HUR goda låter inte dina dadelbollar?? Ska väl kanske inte klaga på den där pizzan heller, hehe! STOR KRAM hjärtat och se nu till att ha en fantastisk vecka!! KRAM <3
matildaberlin.se
tessbjork
tessbjork,
Haha ja supergott! Tack detsamma
nouw.com/tessbjork