VECKANS


VECKANS BÄSTA

Att jag äntligen tagit tag i och rensat ordentligt bland kläder och skor, och verkligen lagt ut allt till försäljning. Det var så enkelt att rensa ut allt den här gången dessutom. Jag tänkte inte ens, utan bara gjorde. Jag tror jag minskade från 4 fulla garderober till två (har inte flyttat kläderna än). Jag har fått en del sålt också så det är bra. Ska bli skönt när allt är borta! Fredagen var också bra med bio och middag.

VECKANS SÄMSTA

Vädret. Det har för det mesta varit grått och jättekallt den här veckan. Det har blivit lite bättre nu i helgen dock. Och såklart att jag inte lyckats få ihop tillräckligt med pengar för att följa med min syster till Italien veckan som kommer. Det hade ju varit underbart att få komma iväg och se något annat! 

VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG

Ändrade planer, nya magnumglassen och film
4 ställen jag vill åka till under 2019
Nu ska bara cashen rulla in!

VECKANS VILL HA

Vet inte riktigt, jag har nog inte velat ha något speciellt den här veckan.

VECKANS GODASTE

Pizzan på Martini.VECKANS BÄSTA KÖP

Har endast köpt mat den här veckan.

VECKANS INSIKT

Att jag har så sjukt mycket kläder och skor som jag inte behöver! Jag har vetat i flera år att jag har för mycket kläder men det är nog först nu som det faktiskt gått in i mitt huvud på riktigt 😄 Jag tänker att nu ska det hållas såhär, jag ska inte ha kläder i fler garderober än två. Jag behöver inte mer än så. Plus min byrå då där jag har strumpor, trosor osv 😊 Men vill jag ha något nytt så ska något gammalt ut!

VECKANS HUMÖR

Mitt humör har varit helt ok. Inga direkta svängningar eller dippar.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD

Jag ska skärpa mig! 🙈 Jag lovar på riktigt den här gången att jag kommer ha ett mer aktivt flöde framöver och inte bara lägga upp stories.

DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Jag ska till facket den här veckan istället då killen där hade missat det sista sms:et jag skickade till honom förra veckan. Så det är väl det jag ser fram emot, sista hoppet! Det är det enda jag har planerat dessutom.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag säger då det! Den där pizzan alltså - mums!! Här trodde jag att jag var mätt, men plötsligt blev jag väldigt sugen igen, haha! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha ja den var super! 😙👌
nouw.com/tessbjork
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Håller med om vädret och vad grymt av dig att halvera garderoben! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
tessbjork
tessbjork,
Ja! Nu har det som tur är vänt igen. Ja det känns riktigt skönt faktiskt 😊
nouw.com/tessbjork