VECKANS


Återigen blir det en sen veckolista, men här kommer den iallafall :)


VECKANS BÄSTA

Att pappa bjöd på middag på Äspets rökeri i tisdags, på Ellens begäran 😆 Och sen blev jag bjuden på grillat hos kusinen i onsdags, och där hade vi som vanligt väldigt kul. I fredags hämtade Ellen och Amy med barn upp mig efter jobbet, och då åkte vi till C4 gallerian och käkade buffé på Baked & Grilled. Det var längesen jag träffade Amy så det var kul! Såklart har även det bästa varit att jag haft ett jobb att gå till. OCH jag har bokat in en läsning hos ett medium, det ska bli så spännande! :)

VECKANS SÄMSTA

Att det varit lite för lite att göra på jobbet för min smak. Jag vill ha att göra hela tiden.

VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG

Veckans lista
Intensiva dagar
Veckans planer

VECKANS VILL HA

Jag börjar känna mig ganska fattig så pengar är verkligen något jag vill ha!

VECKANS GODASTE

Grillat hos kusinen, glassen igår och i lördags hämtade jag och Ellen mat från Curry nam nam. Vi åt varsin vegetable dupiza, naan bröd och pickles. Det är så gott men tyvärr var det lite för starkt för min smak den här gången, det var verkligen eld i munnen och näsan rann hela tiden! Även Kippers pizza som vi sålde i VIPen var god. Med parmesan och andra goda grejer. Den ser kanske inte så god ut men det är den verkligen! Och i vanliga fall fick man ruccola till men det här var pizza som blivit över på kvällen så någon ruccola fanns inte kvar.

VECKANS KÖP

Vad har jag köpt..? Ingenting tror jag, förutom mat.

VECKANS HUMÖR

Det har varit bra! Men återigen har jag varit lite småsur emellanåt.

VECKANS CRAVE

Jag har varit sugen på en hel del faktiskt! När man känt doften av Pågens kanelgifflar och muffins, och haft små påsar med Bubs sura och hallon/lakrits skallar + chokladskallar med hallon/lakritsfyllning framför näsan på jobbet hela veckan så är det inte så konstigt att man craveat just det. Jag har försökt undvika det så mycket som möjligt, men har såklart ändå ätit lite av allt det där. Och Kippers pizza har jag också varit väldigt sugen på. Doften av bakad pizza med tomatsås och basilika är ganska oslagbar 😍 Det är visst en väldig massa mat som hägrat den här veckan 😆

VECKANS MEST SPELADE

Precis som förra veckan lite gamla godingar. Jag har lyssnat på min Chill lista på Spotify hela veckan på bussen till och från jobbet.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD

Har inte postat något den här veckan heller men det kommer det nog bli ändring på väldigt snart! :)

DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Imorgon åker jag till Göteborg. Mer om det berättar jag imorgon, men det ska bli kul! Och på söndag ska jag få min läsning och det ser jag också verkligen fram emot!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vilken bra vecka du har haft och så kul att du åker till Göteborg. 😃 Kramis
starbys.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var kul! 😊
nouw.com/tessbjork
Ida,
Så roligt att läsa!! Underbart med Göteborg ju! 😃
idanilssonphoto.se
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/tessbjork
minakanchan
minakanchan,
Virker som du har hatt en veldig fin uke, og så mange fine bilder 😊 Jeg ble skikkelig sulten når jeg så all den gode maten, hehe 😃
nouw.com/minakanchan
tessbjork
tessbjork,
Ja god mat är viktigt för mig, haha!
nouw.com/tessbjork