VECKANS LISTA


Nu har det varit tyst här sen i fredags. Det har varit krångel med portalen och jag har inte orkat deala med det + att det blev en heldag hos päronen i lördags, och en heldag på Hanö igår så jag har inte haft tid till att blogga.

Idag har jag varit och röntgat handleden på morgonen och sen har jag kollat lite youtube, och läst igenom hela aftonbladet och solat benen lite på balkongen. Jag blev kokt i ansiktet och på armarna igår så det kändes bäst att bara sola benen idag, haha! Nu är jag megahungrig så jag ska äta och sen har jag lite måsten att ta tag i. Men här kommer iallafall veckans lista.


VECKANS BÄSTA

Att det här också har varit en ganska lugn vecka. Jag har ju varit väldigt trött ett tag nu så jag har nog behövt vila upp mig. Det bästa är också att jag känt mig piggare *peppar, peppar* nu i slutet av veckan, så kanske har min energi lyckats ta sig tillbaka. Och sen har jag träffat familj och släkt mycket och det har varit kul! Och sommaren har kommit tillbaka! Universum har hört mina böner! 🙏😍

VECKANS SÄMSTA

Tröttheten i början av veckan. Och att jag blivit skickad på röntgen och fått remiss skickad till ortopeden angående min handled. Det är ju självklart jättebra att dom gör det, men det innebär också att det finns misstankar om att något är fel igen. Och det vill vi såklart inte att det ska vara! Dock så känns det faktiskt bättre i handleden nu så jag hoppas att det bara var något tillfälligt.

VECKANS GODASTE

Inte den bästa bilden, det var väldigt mörkt. Men i lördags åt vi iallafall grillat vildsvin och det var riktigt gott! Jag fick matlåda med mig hem och det är det jag ska sätta tänderna i nu!

VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG

Innergården & Vänner
En reselista
Recension - Caia Cosmetics mascaror

VECKANS VILL HA

Det finns lite smågrejer jag vill ha, men jag behöver verkligen nya basics i min garderob. Lite nya linnen, tishor och tröjor. Skulle även vilja ha ett par nya mysbyxor. Jag har haft 3 stycken i olika färger från H&M men har precis fått kassera alla för att dom var så slitna, jag har använt dom sjuuukt mycket!

VECKANS TACKSAMHET

Tack för att sol och värme är tillbaka! Och jag är tacksam över att jag bor så perfekt att jag kan se solnedgångarna från fönstret nästan varje dag under året. Hur fint är inte det här tex? Från två kvällar den här veckan. Båda utan filter.

VECKANS MÅENDE

Förutom tröttheten i början av veckan, och mensvärken i slutet så har jag mått bra.

VECKANS MEST SPELADE


VECKANS LÄNGTAN

Jag har längtat till den dagen när saker i mitt liv är lite mer på plats. När jag känner att jag är på rätt väg och har lite mer trygghet i saker.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD

Båten från Torekov till Hallands väderö som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg.

DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Jag har inte så mycket planerat den här veckan men imorgon ska jag iallafall till beachen med mamma. Jag har bara haft en enda beach day den här sommaren så det ska bli underbart! Eventuellt blir det även lite minigolf nån dag den här veckan.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer