Veckans Lista


VECKANS BÄSTA

I måndags var jag och Ellen hemma hos vår kusin och hennes familj i deras nya hus och det var så fint! Där åt vi också middag och spelade bingolotto. Och på julafton var större delen av släkten på mammas sida samlad hemma hos päronen. Där blev jag reunited med hundarna som jag passade för två veckor sen. Och jag och Ellen har även fått lite gjort med vårt projekt vi håller på med. Och jag höll nästan på att glömma det bästa som hänt den här veckan! Men jag tror nog jag väntar ett tag till med att berätta om det.

VECKANS SÄMSTA

Att jag känt mig lite krasslig nu i slutet av veckan och inte fått så mycket gjort som jag hade velat.

VECKANS LÄNGTAN

Även om vädret vi haft i höst och vinter inte har påverkat mig negativt så längtar jag ändå till sol, värme, palmer och sandstränder.

VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG

I'm back!

God Jul

Recension - Caia Cosmetics mascaror (still going strong)

VECKANS GODASTE

Vegetable Dupiza från Curry Nam Nam. Den kan vara väldigt starkt ibland men den är så sjukt god!

VECKANS VILL HA

Ett par vinterkängor. Jag går fortfarande runt i mina vita sneakers. Jag beställde ett par väldigt snygga kängor från H&M men dom var lite för höga i skaftet för att passa mig så jag får leta vidare.

VECKANS TACKSAMHET

Jag är väldigt tacksam för julklapparna jag fick i år. Dom behövdes!

VECKANS MEST SPELADE

VECKANS TIPS

Jag vill tipsa om ett spel som vi spelade på julafton som heter Nåt ska bort. Det är enkla regler och stor variation på frågor. Från enkla till svåra. Och hur bra man är beror egentligen på hur man resonerar. Vi spelade i lag och det var nog tur när de svåra frågorna kom :) Väldigt kul faktiskt!

VECKANS MÅENDE

Jag har som sagt mått lite dåligt de senaste dagarna, annars har jag inget att klaga på. Förutom min hälsena (eller något bredvid den) som jag haft ont i i några veckor nu.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD

DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Jag och Ellen bokade in oss på en båt till Oslo, och av en anledning, men den anledningen sket sig kan man säga så nu får vi se om vi ska dit ändå eller inte. I så fall åker vi på fredag. Annars vet jag inte. Jag har knappt ens tänkt på nyår och har inget planerat då så vi får se hur det blir den dagen.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
vilket bra tips av spel! 😍
nouw.com/beattriicee
tessbjork
tessbjork,
Ja det var väldigt kul 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Längtar verkligen också sååå efter sol och värme! Ska vi dra eller?? 😉 <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Yes please! 👏🏼
nouw.com/tessbjork