VECKANS LISTA


VECKANS BÄSTA
Att jag fått vara i Italien och Polen och se något helt nytt! Det var verkligen underbara och välbehövliga dagar.

VECKANS SÄMSTA
Att jag knappt sovit något och varit/är väldigt trött. Vädret i Italien mån kväll - ons var heller inget att hurra för.

VECKANS WOW
Cinque Terre. Så sjukt fint i alla byar trots allt regn som öste ner den dagen vi var där. Det kommer mer ingående inlägg om hela italienresan sen.


VECKANS MEST LÄSTA INLÄGG
Tillbaka och hemkommen
Keesy och smutsig lägenhet
Årets första grille

VECKANS LÄSKIGASTE
Att se den här killen stå längst ut på den där klippan för att bli fotad, med armarna helt utsträckta (dock inte på min bild), i regn när det är superhalt 😱 Kändes som att det bara kunde sluta på ett sätt; rakt ner på stenarna i vattnet. Men han verkade klara sig som tur var!


VECKANS VILL HA
En ny resa! :)

VECKANS BÄSTA KÖP
Har inte köpt något speciellt.

VECKANS GODASTE
Antingen fredagens grillat eller pastan med svampsås i Cinque Terre i tisdags.


VECKANS ROLIGASTE
Så fort vi skulle ta tåget från flygplatsen i Warszawa in till centrum så blev vi misstagna för att vara polska, och det kom först fram en tjej till oss som började fråga om tåget till centrum. Vi svarade det lilla vi visste men sen fortsatte hon ställa frågor fast vi sa att vi precis landat i staden och egentligen inte hade en aning. Väl på tåget så kom två män och frågade oss om tåget gick till centrum. Vi svarade ja och sen kom nästa man, som var tysk, och frågade oss om det ena och det andra. Vi poängterade återigen att vi var svenskar som egentligen inte hade en aning om nånting men ändå tydde dem sig till oss 😂 Där var fler folk på tåget som troligtvis var polacker, och som säkerligen hade kunnat svara mycket bättre på deras frågor, men alla de här frågvisa människorna valde ändå att sätta sig i klunga med oss på tåget och fråga vidare 😂

VECKANS HUMÖR
Det har varit bra. Jag har varit glad nästan hela veckan.

VECKANS MEST GILLADE INSTAGRAMBILD


DET HÄR SER JAG FRAM EMOT NÄSTA VECKA

Fast det är valborg och första maj så är det helt tomt i min kalender nästa vecka. Vi brukar inte fira valborg längre. Får se vad som händer helt enkelt! :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar