Vi ska till Tobago, igen!


Som jag nämnde i förbifarten i ett inlägg innan i veckan så har vi bokat en ny resa och vi ska till Tobago, igen! Vi var där i januari och vi ska dit igen redan om en vecka. Jag kan knappt fatta det, de senaste veckorna har gått så fort! 😱 Denna gången åker jag inte bara med min syster, grisen ska också följa med.

Vi hade nog inte tänkt alls att vi skulle åka dit igen, men det var något med den där sista dagen vid Pigeon point som fick mig att säga "Vi ska hit igen". Tobago är ju jättefint och även fast vi tyckte att vi sett allt vi ville när vi var där, så finns det fortfarande mer att se. Och vi tycker det är skönt att stället inte är så packat med turister.

Vi hade från början tänkt åka 8-22 maj och samma rutt som vi gjorde sist (som bara avgår på tisdagar). Det finns inga direktflyg så vi åkte från Köpenhamn till Frankfurt, och därifrån till Tobago men det var ändå väldigt smidigt. Helt plötsligt en dag så blev dem biljetterna 4000kr dyrare och sänktes aldrig igen så då fick vi börja leta efter andra flyg och till slut kom vi fram till ett bra beslut.

Vi åker den 5-22 maj istället och från Köpenhamn till Toronto, Toronto till Trinidad och Trinidad till Tobago. Det tar såklart längre tid men vi har iaf lite kortare flygtider vilket kan vara skönt istället för att sitta länge på ett plan.

Vi anländer till Tobago tidigt på morgonen den 6e och har därmed 2 extra nätter på Tobago. På vägen hem har vi dessutom ett stopp på 15 timmar i Toronto så man kan köra lite sightseeing innan man åker vidare till Köpenhamn, det kan bli kul! 😃 Dessa biljetterna blev billigare än vi planerat för dessutom.

Jag kommer visa i ett annat inlägg var och hur vi ska bo när vi är där 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

dianalowegren
dianalowegren,
Men gud vad gött!!! Hoppas ni får en härlig resa 😃🌴☀️
nouw.com/dianalowegren
tessbjork
tessbjork,
Ja det ska det verkligen bli, tack! 😊
nouw.com/tessbjork
mirayhawat
mirayhawat,
åh så kul 😍
nouw.com/mirayhawat
tessbjork
tessbjork,
Ja det ska det bli 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUUU vad underbart!! Man blir inte alls lite avis nej 😉 Puss vännen <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det ska verkligen bli skönt! 😍
nouw.com/tessbjork