Vilken natt!


Vi tog tåget dit och skulle möta upp kusin kanin var det tänkt, men vi var så kissnödiga så vi ville upp en sväng till henne innan vi skulle ut.

Men som vanligt fastnar vi i en massa snack och plötsligt var klockan ganska mycket och vi var jävligt trötta! Jag hade knappt sovit något natten innan. Så vi la oss i soffan istället och sov tills det var dags att ta tåget hem 6.30 😂

Hade vi inte gått till kaninen för att kissa så hade vi säkert haft en rolig utekväll, men vi missade det återigen 😝 Så dumma!

Tanken var att vi skulle köpa något att äta innan vi skulle ta tåget hem eftersom vi inte ätit mer än popcorn på kvällen. Men vi hann inte det, valde att sova lite längre istället 😁

Vi sov på tåget, men emellanåt vaknade jag och mådde lite halvt illa och hade ont i magen. Jag ville bara hem så man kunde få mat! Jag mår alltid bättre när jag ätit.

När vi kommit till Kristianstad så hade vi möte och stod stilla en stund innan vi kunde gå av tåget. Då började jag må riktigt illa! Till slut fick jag kräka i en påse! 😳 Som tur var så var det bara väldigt lite, och sen mådde jag mycket bättre! Jag vet inte varför jag mådde så dåligt, jag var inte ens full.

Det blev en promenad hem och sen käkade vi frukost. Nu ligger jag nerbäddad i min säng. Sminket är avtvättat, kokosoljan är på, tänderna är borstade och munnen har blivit sköljd med listerine.

Ska bli så skönt att sova! 😍 😴

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Jag brukar må illa när jag ätit dåligt, oavsett om jag druckit eller inte. En kombo av ätit för dåligt och åka tåg kanske? 😘
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Ja kanske, jag åkte baklänges och brukar inte reagera på det, men det var kanske det jag gjorde denna gången..
nouw.com/tessbjork