Vill ta vara på den innan den helt plötsligt är över

Bild från igår.


Goddagens!

Hoppas ni har en lika fin och solig söndag som jag har, och att ni inte är alltför trötta efter midsommarfirandet!

Jag ligger just nu på balkongen med Boobie och lyssnar på småfåglarna som kvittrar, fiskmåsarna som "skriker", och några killar som sjunger falskt (sorry guys) nere på gatan. Det är bara 22 grader men solen är väldigt stekig och det är nästan helt vindstilla, så det är lite svettigt men väldigt skönt! Och hela nästa vecka verkar bli en toppenvecka vädermässigt med ca 25 grader varje dag, t.o.m. närmare 30 på onsdag.

Det är först nu som det har gått in i min skalle att det faktiskt är sommar på riktigt! Och jag vill såklart ta vara på den så gott det bara går innan den helt plötsligt är över, så jag ligger här och funderar och skriver ner alla saker jag kan komma på som jag vill göra i sommar. Jag och Ellen har skaffat oss sommarbiljett så vi kan åka med tåg och buss var vi vill och hur mycket vi vill i Skåne under hela sommaren, så det måste vi utnyttja! Vi köpte det förra året också men vi använde det faktiskt inte så mycket så det får det bli ändring på i år!

Nu ska jag fortsätta mysa här med Boobie innan solen försvinner, sen gå in och ta tag i tvätt och lite andra måsten. Ikväll när Ellen slutat tänkte vi ta med oss pizza och åka ner till stranden och mysa i solnedgången.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Gud jag känner verkligen igen mig i att inte riktigt ha insett att det faktiskt är sommar nu. Har varit kvar i våren jättelänge, inte alls fattat att det egentligen är mitten av sommaren redan. Visst känner man en liten stress av att hinna allt, tiden går ju så sjukt fort! Men jag tror det är viktigt att också komma ihåg att det kommer fler somrar <3 Massa kramar till dig fina du <3 Du skriver så bra <3
nouw.com/hilma