Vodkashots, blåsigt och kallt


Godmorgon!

Har ni haft en god natts sömn? Jag har sovit riktigt bra, men lite trött är jag.

Igår var jag och min syster på fest. Vi hade ett litet pre-party hemma hos henne först. Vi åt varsin grekisk sallad från Viking pizzeria och drack några vodka shots, precis som vi brukar.

Sen begav vi oss mot Åsum för festen. Det var kul, vi hade inte träffat de som var där på väldigt länge. Vi hängde mest på trädäcket. Några badade i jaccuzzin och vi andra tittade på 😆 Grabbarna, som varit i Tyskland och köpt sprit under dagen, hade planerat utgång från början men ångrade sig, så vi stannade bara där istället. Vid 3 åkte vi hem igen. Då hade festen blivit lite avslagen och jag var jättetrött. När jag kom hem åt jag 3 knäckemackor med smör innan jag slängde mig i sängen.

Nu ligger jag bara här och myser med mina små monster. Ska gå upp snart. Ute är det grått, blåsigt och verkar ganska kallt (om man jämför med de 30 graderna det brukar vara nuförtiden). Jag och min syster planerar just nu att kanske äta frukost ihop. Får se om det blir av eller inte 😝 Annars har jag inget planerat idag faktiskt.

Vad gör/ska ni göra idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar