Wet look, denim och cold shoulder


Det här är två av sakerna som låg i paketet jag hämtade innan idag. Ett par wet look byxor och en jeansjacka från JFR. Byxorna är så snygga! Jag har sett såna här byxor på flera olika ställen men jag tyckte faktiskt att dessa var snyggast. Jag gillar att där är gylf med en ring på dem. Och jackan är 100% jag! Jag gillar längden och färgen, att den är hålig och sliten, och att den är klippt och fransig nertill.

Tyvärr så passade inte byxorna. Jag fick dem på mig men kunde inte dra upp gylfen hela vägen. Nu är jag visserligen mens svullen så om en vecka passar de nog 👍 Det är alltid skillnad i storlek på mig under den här veckan.

Jackan är jag lite osäker på. Den är ju lite oversized och jag passar egentligen inte så bra i det. Jag ser ut som ett tält om det är för stort. Så ofta tar jag en mindre storlek än jag brukar ha när det är en oversized tröja eller jacka. Men nu tog jag medium som jag brukar ha. Jag ska fundera lite på hur jag ska göra med den. Jag ser inte ut som ett tält i den, men en mindre storlek skulle kanske kunna vara snyggare på mig.

Jag beställde även en ljusbeige cold shoulderblus med gröna blad på och den var så fin men alldeles för liten! 😂 Jag har aldrig beställt från JFR innan så jag visste inte hur storlekarna skulle vara, men tydligen är de lite mindre än vad jag är van vid. Så den ska min syster prova så får vi hoppas hon kan ha den. Den finns inte på sidan längre (den var på rea) så jag kan inte byta den.

Detta var en liten besvikelse. Frågan är vad jag ska ha på mig imorgon på Babel imorgon, jag hade ju tänkt ha byxorna då.

Nu tänkte jag iallafall ta en snabb dusch, kanske lägga en mask i ansiktet, klippa och fila mina naglar som just nu är väldigt flikiga och klura på vad jag ska ha på mig ikväll och imorgon.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar