What/If på Netflix


Godmorgon godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Vaknade faktiskt 7.30 idag men har inte gått upp än. Ska göra det snart och fixa frukost och se sista avsnittet av serien What/If på Netflix. Jag vet inte riktigt om jag ska gilla den eller hata den. Jag tyckte inte riktigt om den de första avsnitten, musiken gjorde att den kändes mer som en saga från Disney än en thrillerserie. Och handlingen känns lite för otrolig. Men ändå har jag fortsatt titta. Och det verkar som att musiken ändrats ju längre in i serien jag kommit. Eller iallafall så upplever jag inte att den är lika sagolik längre. Den känns lite förutsägbar också. Jag har iallafall tänkt ett tag att det nog är så som det avslöjades i avsnitt nio men jag får helt enkelt se om det verkligen stämmer nu i sista avsnittet. Jag är verkligen kluven och vet inte vad jag ska tycka. Har ni sett den? Vad tycker ni?

En idealistisk forskare och hennes man är i desperat behov av pengar till sitt uppstartsföretag, så de slutet en märklig överenskommelse med en mystisk investerare.


Nu ska jag som sagt ta mig upp, lägga mig på ballen när jag sett klart What/If om solen lyckas komma fram helt idag, och ikväll blir det middag på Steakhouse med Ellen och Dan!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! blev sååå nyfiken på den nu! Måste ta och kika efter tentaperioden är över =) kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Gör så! 😉
nouw.com/tessbjork