I'm back!


Nämen hej!
Hoppas allt är bra med er.

Tänk att det gått över 3 månader sen jag uppdaterade bloggen senast. Det känns som att tiden gått väldigt fort men samtidigt som att det är evigheter sen dess.

Anledningen till att jag helt plötsligt la ner skrivandet ett tag är för att jag var omotiverad. Under somrarna blir jag trött i huvudet och känner mig nästintill trög, oinspirerad, omotiverad och likgiltig inför det mesta. Jag mår absolut inte dåligt eller så, jag älskar sommaren, men nånting händer med mig som gör att jag stänger av lite. Jag vill mest ha kul med kompisar och hitta på roliga saker, och allt annat bryr jag mig inte så mycket om just då. Mitt driv försvinner. Och så har det nog nästan alltid varit, jag har bara inte tänkt på det förrän nu under de här månaderna. Nån mer som blir likadan under sommaren?

Det har varit 3 väldigt lugna månader men jag tänkte dela med mig lite snabbt av några grejer jag gjort.

Jag har haft taco och filmkväll med Ellen och Ezan.

Köpt nya kläder från både H&M och Nelly. Thank God för reor och rabatter! Visar allt i ett annat inlägg.

Påbörjat ett projekt med Ellen som har tagit upp en del tid. Det berättar jag kanske mer om en annan gång.

Tvättat alla mina täcken, kuddar, madrassskydd och kuddskydd och städat lägenheten och balkongen ordentligt och rensat ut en massa grejer (mest kläder och skor). Det är alltid skönt att göra sånt på hösten.

Jag har även sålt lite kläder, skor och andra prylar.

Filat på mitt CV och personliga brev men tyvärr har det inte lett till något jobb än så länge.

Åkt till Kåseberga och sett solnedgången. Och vilken solnedgång det var, wow säger jag bara! Det kommer ett inlägg om den sen.

Bakat lite och lagat storkok och känt mig extra huslig.

Haft fika på stranden en kall men solig höstdag.

Varit på Matnatten i Malmö och smakat på en massa mat. Det kommer ett helt inlägg om det också.

Varit en solig höstdag på Kjugekull.

Kollat The Joker på bio och sen ätit middag på Novum.

Firat farsdag och mammas födelsedag.

Varit en solig vinterdag vid Forsakar i Degeberga.

Tagit katterna ett par gånger till mamma och pappa för att vänja dom så dom kan bo där när jag är iväg på resor.

Och faktiskt så har mina katter bott hos mamma och pappa i en hel vecka medans jag har bott hos min moster och passat deras tre hundar. I onsdags kväll åkte jag hem, och katterna hämtade jag hem i torsdags.

I torsdags var jag även i Malmö med Ellen. Jag hade en tid hos ortopeden för att kolla upp varför min handled svullnat upp på olika ställen de senaste månaderna. Troligtvis har jag nån slags inflammation och den kan eventuellt bero på att stygnen, som ska försvinna av sig själva, ändå finns kvar där inne efter sista operationen. Men remiss blev skickad till magnetröntgen så vi får se vad den visar. Annars såg det bra ut, menisken verkar inte ha gått av igen som tur är!

Mycket mer än så har jag faktiskt inte gjort. Jag har mest tagit det lugnt de här månaderna och försökt bli av med min trötthet och hitta min motivation och mitt fokus igen. Fokuset och piggheten kom tillbaka ganska snabbt efter sommaren och det har jag bland annat de här att tacka för 👇🏼 Stort tips om ni känner att ni inte får något gjort!


Men jag var inte redo för bloggen just då. Jag har velat börja igen för längesen, men jag har så svårt med det när jag har haft en paus. Vet inte varför. Men nu är jag tillbaka iallafall!

Jag kommer som sagt dela med mig av en del som jag gjort i höst och hittills i vinter, och jag kommer även posta ett par sommarinlägg som legat i utkast ända sen dess.

Hoppas det fortfarande finns någon kvar som vill läsa :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Velkommen tilbake 😊
nouw.com/livetmitt93
tessbjork
tessbjork,
Tack så mycket 😊
nouw.com/tessbjork
Anna
Anna,
Kul att du är tillbaka☺️
tessbjork
tessbjork,
Kul att vara tillbaka! 😊
nouw.com/tessbjork
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229