Min midsommar

Igår var jag och min häst först hos kusinen. Vi stannade inte länge. Kusinbarnet fyllde år så han fick sin present, sen åt vi faktiskt lite mat också. Mer än så hann vi tyvärr inte med.

De hade gjort så fint på sin veranda! Bilderna jag tagit är dock inte så bra 😆

Vi stack hemom en stund och plockade ihop våra grejer osv, sen åkte vi till den andra festen hos en kompis som precis flyttat in i sitt nyrenoverade hus. Det var jättefint! 👌🏼

Det var en rolig fest, blandad kompott av folk man känner sen innan och icke kända folk. Regnet öste ner i princip hela tiden så det blev inte lekar ute. Det blev en musiklek i tältet bara.

Vi grillade, åt jordgubbar och glass och sjöng snapsvisor. En stund in i festen blev det hela lite avslaget. Vissa hade valt att sätta sig där inne för de frös och vissa skulle en sväng till Åhus men komma tillbaka senare. Man började fundera lite på hemfärd, men då kom nästa gäng och drog igång festen igen. En i det gänget brukar vi inte komma så bra överens med, det går upp och ner hela tiden. Men det gick bra denna gången 😆 Så vi dansade och sjöng och bråkade om vilka låtar som skulle spelas 😂

De som varit i Åhus kom tillbaka och så blev det mer liv I festen, de skulle bada i poolen osv. Vid 3.30  bestämde jag och hästen oss för att gå hem, vi bor rättså nära. Dock kändes promenaden som en hel evighet! Vi gick verkligen jättesakta med all vår packning vi haft med oss.

När jag kom hem hittade jag Kattkräk på golvet. Det var Boobans kräk. Jag gav monsterna mat och och torkade upp spyorna. När jag gjort det började Disco kräka. I sängen! Jag hann få ner han ganska snabbt så det blev mer på golvet. När jag torkat upp det så började Booban kräka igen! Det var inte kul att komma hem till 😒 Efter 5 var jag äntligen i säng och kunde sova.

Men det var en rolig kväll! 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar